Over D&B

Over D&B


D&B Retail Vastgoedadviseurs B.V. is op 1 januari 2010 opgericht door Don Fiszbajn en Brechje Kerkhof.

20160726-DenB-Retail-6259-Don-Fiszbajn-KleurDon Fiszbajn is in zijn loopbaan bij Jones Lang LaSalle eindverantwoordelijk geweest voor de afdeling Retail. Hij heeft jarenlang zitting genomen in het PAN European Retail Team waar hij een adviserende rol vervulde. Naast zijn kennis van de aan- en verhuurmarkt heeft hij zich de laatste jaren voornamelijk toegelegd op de winkelbeleggingsmarkt wat heeft geresulteerd in een aantal toonaangevende transacties.

20160726-DenB-Retail-6351-Brechje-Kerkhof-KleurBrechje Kerkhof is na haar rechtenstudie 10 jaar werkzaam geweest bij Jones Lang LaSalle. Hier heeft zij (naast haar kennis in de beleggingsmarkt ) veel ervaring opgedaan in de A1 aan- en verhuur markt. Gedurende haar loopbaan was zij eindverantwoordelijk voor de internationale accounts en nam daartoe zitting in een Europees platform. Zij heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van toonaangevende internationale retailers bij hun volledige expansie.

20160726-DenB-Retail-6186-Nana-Walvisch-KleurNana Walvisch is werkzaam bij D&B Retail Vastgoedadviseurs sinds de oprichting in 2010. Zij ondersteunt Don & Brechje bij de dagelijkse werkzaamheden en lopende projecten.